Today I wanna..



Vi hörs imorgon.

Glad doesn't even begin to cover it



Alltså idag är jag så sjukligt glad. Jag gick nämligen på min allra första arbetsintervju ever imorse, och vem kammade hem jobbet om inte jag? Jag är alltså numera en anställd artonåring på Max, you heard me, yours truly gon be flippin em burgers all day, så jävla underbart hahaha. Nu taggar jag sista pluggandet inför psykologiprovet, all in nu grabbar!

Hatkärlek

Skulle kunna berätta för er anonyma människor om hur kul jag tycker det är att ni snubblar in här utan att jag skriver men det gör jag inte för de flesta tycker inte om långa texter, så kastar in lite bilder från gårdagens fotografilektion istället!







Sno nu inte bilderna grabbar, blir så jobbigt då!


Fem tankar om valet

Maria Wetterstrand, vad fan håller du på med? Försök se MP's samarbete med er som ett motarbetande mot SD's rasism inom riksdagen, lägg ner bitterheten!!!!

Mona Sahlin, inse att inte ens dina egna partimedlemmar tycker om dig och AVGÅ istället för att agera hjälte, det kommer inte att lyckas.

Fredrik Reinfeldt, vilken jävla stjärna till statsminister du är. Fyra år till, yes please!

Svenska folket, är verkligen 5,7 procent av er rasister? Otroligt skrämmande, hur många av människorna runtomkring mig döljer sina åsikter?

Jimmie Åkesson, hur mycket man än hatar det du står för måste du fortfarande få cred för att du trots allt hot, alla attacker och all dålig feedback står för det du tror på. Även om det är idioti.


Nej nu får det vara slut på politiksnacket iallafall för ett par dagar framåt. Även om jag inte kan specificera vad min blogg är, tvivlar jag på att det kan klassas som en politikblogg när jag brukar blogga om vad jag köper liksom... vi hörs imorn grabbar.

(M)

Idag blev jag officiellt vuxen, jag gick för första gången och röstade. Jag förstår inte riktigt varför vissa väljer att inte dela med sig av vad man röstar på, man står väl för det man röstar på, och jag står för att jag röstade på Moderaterna. Jag väljer hellre privatägande istället för statligt ägande och tror stenhårt på att Alliansen kommer fortsätta ha en bra sverigepolitik. Eftersom jag är väldigt intresserad av politik är jag självklart supernervös just nu och önskar verkligen att Moderaterna vinner valet ikväll, om Mona blir statsminister är det bara ännu en anledning för mig att fly landet... Vi hörs sen grabbar!

Needs

Jag är lite försvunnen just nu, i mig själv eller i min tillvaro kan man väl säga. Antar att ni mina vänner som läser detta redan vet, men för er andra som inte känner mig på ett djupare plan så kan jag berätta att jag avskyr att bo i Sverige. Och ibland gör denna känslan sig lite extra påmind, vilket brukar leda till att jag begraver mig bland filmer för att få del av olika miljöer och fly en stund. Jag vantrivs något fruktansvärt här, och det första jag gör efter studenten är att dra. Kanske kommer jag tillbaka och pluggar, kanske pluggar jag utomlands. En sak är då jävligt säker - hit kommer jag inte tillbaks. Mitt självklara drömmål sen jag var åtta år gammal är som ni alla vet New York and be sure of it, en dag står jag där med mitt greencard. Nu fick ni hursomhelst en något mindre ytlig text än vad ni brukar få och nu vet ni anledningen till mitt fruktansvärt dåliga humör just nu, så vi hörs om någon dag, jag ska försöka snap myself out of it. Puss

If you gotta do it, DO IT RIGHT



Se och LÄR Kissie, Paow och alla andra bloggtjejer som tror att man automatiskt har en röst bara för att man råkar ha en blogg med ett par tusen läsare... Fy fan vad snygg Rebecca är!!! Annars har jag varit en sväng i skolan idag och sen bara sovit, därför inget. Njut därför av ännu en video, dear readers!

Materiell kärlek









Idag är jag extremt glad och tingen på bilderna är en av anledningarna. Mysigaste koftan från GT, fantastic halsduk från Cubus och den sista tröjan som är sjukt svår att få med på bild som är från Lindex. I love this!!! Säger ba hösten, bring it!

P.S.



Ni skulle bara veta hur nöjd jag är just nu!!!! Snubblade nyss över den här låten, känd från både TB och från det absolut sista avsnittet av Sex and the City, och den är så j ä v l a bra! Amagad, njut bitches!

aaaa-vafan

Det här med att vara sjuk är förbannat påfrestande, det enda seriösa jag gjort idag är att beställa en bok liksom. Annars har jag bara planerat mitt framtida äktenskap med min framtida man, Alexander Skarsgård. För er idiots som inte redan ser på True Blood utan lever i någon slags illusion om att Twilight va före.... get the hell away from my blog. Alex gick förbi mig på Wow förresten och den 12åriga fangirlen i mig ville skrika högt, men I kept my cool. Alltså nu spårar jag ur känner jag så... vi hörs imorn, jag kanske till och med tar en bild! Det är ju trots allt fredag!


FUCK



Är sjuuuuuuuuuk, och därför död och därför orkar jag inte göra något kul och därför blir min blogg helt underbar. Har inget kul att säga förutom att ni borde ta och spotifya Robyns nya album Body Talk Pt 2, mycket bra skit, speciellt första låten.

Konsten att se ut som en jävla idiot




Försov mig litegrann imorse och det här var det första jag kastade på mig...

Hey you guuuuys, jag är hemma nu en snabbis och ska snart tillbaks till skolan för att ha min utökade kurs Engelska C, fabulous. Tänkte därför ta och göra något "bra" och visa er hur sliten jag är idag. Så nu vet ni. Även fast ni kanske inte bryr er. Bitches.

Ps. Mitt ansikte på bild ett... det finns inga ursäkter.

Autumn













Jag slutade väldigt tidigt idag och beslöt mig därför att gå en riktigt lång jävla promenad och bara fota som jag kunde göra när jag fick min kamera för fyra snart fem år sedan. Två timmar tog det, men det var riktigt mysigt att gå och sjunga Paolo Nutini högt som fan för sig själv på en åker, y'all should try it. Nu ska jag skriva en mini-filosofi-uppsats och vi tar och hörs imorn tycker jag. Bon nuit!

Att köpa





Den första skjortan har ni ju sett inte bara en utan två gånger förrut här i bloggisen, fast då i svart och grönt... jag bara älskar hur den faller så jag behövde helt enkelt en till. En dödskallering på det så! Köpte även lite andra basicshitthings ni vet hur dom ser ut liksom...

Esto es necesito

Förstår att ni har campat framför datorn hela dagen i väntan på en update, men jag har varit mycket upptagen av mycket viktiga saker såsom:
1. Löpning (21 minuter u guys, det artar sig fan!!)
2. Serier. Jersey Shore Season 2, no words needed.
3. Ananas!
4. Shopping. Givetvis.

Så ni förstår att jag har gjort ytterst viktiga saker idag. Det positiva är ju dock punkt numero fyra, och det får ni se imorgon!! Jag måste ju hålla kvar er på något sätt liksom.. Vi ses imorn grabbar!

Ge mig



Det här (och att ha lärt mig lite spanska) är typ vad jag åstadkommit idag, relaxmode. Men gud vad jag skulle dö för tröjan på bilden, god fucking damn!! Tänkte ta och lära mig lite mer spanska nu och sen sova, dagen imorgon har potential att bli en shoppingdag.. hursom om ni har det lika relaxat som jag och känner för att styra upp nice kollage så trycker ni här. Gott snack!

Eeeehh



Jobbet igår var fuckin fantastic och jag är helt sjukt glad över att jag fick det! Idag var jag mer eller mindre ledig (10 min skola räknas som ledigt, förlåt korea <3) och har därför bara catchat up på serier jag missat lite hela dagen i sängen och spenderat kvällen med Kim och hans mor, watching Smala Sussie, typ världens bästa film. Eftersom jag inte gjort mycket annat så kastar jag in en bild på ett par nagellack jag fick för mig att köpa för nån vecka sen, det till höger är orange btw.... Det gula heter Being on the A-list och det orangea heter Hot Coral, nu vet ni det. Puss

Work



Jag blev uppringd igår av en fotograf så numera jobbar jag som assistent till honom! Idag är min första dag så jag är obviously nervous, bad min kära vän Ted att muntra upp mig och han skickar videon ovan. Today is gonna be a gooooooooood day! Vi hörs sen

RSS 2.0