Gothenburg Calling

Godmorgon mina vänner. Min frånvaro igår berodde på att två av mina bästa killkompisar fyllde 18, så givetvis firade vi dom genom förfest och sen utgång i regnet. Det blev dock väldigt nyktert för mig, för om en timme sitter jag på ett tåg till den västliga kusten, med andra ord Göteborg! Jag tänkte hänga lite hos min moster ett par dagar, hon bor precis vid havet, dont we just love it? Återkommer någon gång nästa vecka (förmodligen onsdag eller torsdag) med typ ett ton fina bilder, kanske lite shopping också, vem vet.... Kanske att jag kastar mig på en dator därborta. Frukta icke, Ill be back, tills dess njuter ni av erat sabla sommarlov, ut med er! PUSS

Perfektion









Här har ni ytterligare en del av Stockholmsskörden. De två första perfekta skjortorna från GT (jag kunde inte bestämma mig för vilken färg...), en assnygg tshirt från Weekday/Cheap Monday och den snyggaste kavajen ever från H&M. Btw, vad fan hände i kanterna på vissa bilder? Hahahaha, jaja, godnatt på er lovers.

24 timmar

Godkväll y'all, hur har eran torsdag varit? Min har självklart varit fab, jag har ännu inte sovit idag utan jag har istället fördrivit min dag genom att hänga med min kära vän Kristin som tog körkort iförrgår vilket såklart innebär att vi har bilat fram och tillbaks hela dagen! Annars har jag inte gjort något speciellt, vilket varit förjävla skönt. Kastar in ett shoppinginlägg åt er snart innan jag går och sover, lång dag imorn..

Den perfekta hoodien





Här har ni iallafall ett plagg från igår. Jag köpte världens snyggaste och skönaste hoodie från American Apparel när jag va i NYC tidigare iår, och jag tänkte att det är ju snart höst och jag har ingen mörkgrå hoodie så... Why not? Jag älskar den! Nu ska jag sova, så ni får se resten av sakerna imorn. Puss!

Mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig



Ni börjar väl tröttna på ursäkter men, jag har helt enkelt glömt bort er idag. Sov till 4 och försvann sen iväg på förfest och sen ytterligare en förfest innan jag drog och såg underbara Veronica Maggio på Ritz. Hon var självklart grym och väldigt gravid, även om hon var lika fin som vanligt. Eftersom ni så fint besökt mig idag fast jag gömt mig så tänkte jag kasta in ett mini-shoppinginlägg här innan jag sover, så ni har åtminstone 2 fabulous inlägg att läsa när ni vaknar!

Stockholmsskörd



.....vill ni se? (det räcker med typ ett anonymt ja)

Corazón





Förlåt för min frånvaro, men jag har varit upptagen typ hela dagen. Dagen har spenderats på stan med att hälsa på min workin girl Juicy och att shoppa med tre av mina favoritkillar! Dock var det dom (!) som stod för shoppingen, jag sparar mig tills tisdag(idag) för om 6 timmar sitter jag på ett tåg till Sthlm. For those of you who doesnt know så jobbar min mor i Sthlm och pendlar dit typ jämt så jag tänkte att nu jävlar hänger jag med och spenderar lite pengar på bortaplan för ovanlighetens skull! Med tanke på att tåget går 8.00 borde jag sova nu men innan jag gör det tänkte jag visa er mitt senaste tillskott som hittade hem till mig idag. Linnet är självklart från Somewear and I looooooove love love it. Ha en fin tisdag så hörs vi om typ ett dygn!

Old School



Det har varit dåligt på bloggfronten det senaste dygnet av den simpla anledningen att jag har helt enkelt inte gjort ett skit. Igår hängde jag lite med min vän Marcus som fyllde 18 inatt vid tolvslaget, när han försvann hemåt vid 2 la jag mig och såg filmen ni har trailer till här ovan, och herregud vilken bra film! Se den!!! Idag sov jag bort dagen och har nu på kvällen hängt med Kim, filmkväll eftersom det regnar var det som gällde.. vi såg Cop Out (sjukt rolig) och Snabba Cash som var bättre än förväntat. Pojkhelvetet försvann nyss hem och nu funderar jag på att se ytterligare en klassiker, Breakfast at Tiffanys. Har jag berättat att jag ÄLSKAR äldre filmer? Jag borde göra en kategori med shit you don't know about me... hursomhelst, sov gott boys!


The sweater





Är inte det här typ den snyggaste tröjan ni någonsin sett?! Den är PERFEKTION! Åh jag va ju på presentjakt men det är ack för sällan jag kommer hem utan något till mig själv också, hur som helst älskar jag den så mycket så att den fick följa med på krogen igår (som "jacka") och den blir perfekt för nästa veckas västkustäventyr. Ni hittar den hursomhelst för fem femtiolappar på GT!

Time of my life

Godmorgon mon cheries, hur mår ni? Själv trotsade jag min bakfylla från igår och sprang 3 km i spåret som en start på denna dag, helt underbart (även om åttioåriga män skulle springa om mig). Igår firade vi Juicyy ute, det dansades, det dracks och det var såå jävla kul!!! Skulle kastat upp några bilder om jag hade några, men jag slänger in en bild eller två från shoppingen (surprise, really) från igår och kanske till och med en såkallad "dagens" snart istället!

Girl I want to make you sweat



Jag vet inte hur eller varför eller något, men den här låten känns sååå jävla rätt för idag. Idag fyller förresten världens bästa Josephine 18 år, gratta henne i hennes blogg mina tre läsare!!! Kom igen nu! Och som ni kanske vet är jag inte den mest välorganiserade tjejen som finns så nu drar jag till stan och köper en present till henne! Ni får se vad jag har på mig senare... kanske

Du undrar hur det kommer låta, baby

















Bild nummer 6 beskriver perfekt hur han var, en jävla explosion på scen. Kanske kastar in en video sen, man ser åt helvete dåligt eftersom iPhones inte är någon jävla HD-filmkamera men... så länge man hör och fattar vad man ser!

Oskar motherfuckin Linnros

Alltså det finns ju inte tillräckligt stora och värdefulla ord för att beskriva mannen! Helt helt helt underbar, och jag hatar att jag inte tog ett kort med honom när jag såg honom innan spelningen... hur som helst så var han så sjukt guldvärd, får ni chansen att se honom - TA DEN! Har väl en eller två bilder ni kan få se, men dom kommer nog imorn såvida jag inte somnar nu när jag ska..

Bagtastic





Här har ni den, kanske världens just nu snyggaste väska och det kommer ifrån Modekungen! Nu tänkte jag glida bort till mina vänner och förfesten innan vi försvinner ut i mörkret och ser Oskar, kameran är med och såvida inte bilderna blir skitfula eller liknande så får ni kanske se en bild eller två imorn.

Mannen myten legenden



Ikväll så sjunger alltså världens bästa kille Oskar Linnros för oss och jag kunde väl knappast vara gladare. Han har lyckats med det ingen annan gjort - göra en hel jävla skiva med GRYMMA låtar. Fy fan så underbar. Nu tänkte jag gå och styra upp någon slags 'outfit' och när jag gjort det återkommer jag och visar vad jag hämtade på posten förut, hang on!

Dagens skörd part 2









En sväng på stan senare är jag tre nya plagg rikare (varav det tredje bara var ett par shorts och därför orka jag inte fota dom). Första från Monki och andra från GT, vad säger ni, var jackan värd 100 kr? No doubt tycker jag. Nu ska jag till några vänner nearby och grillaa, ha en fin kväll!

Krucifix



Jag var precis ute och hämtade posten oh kolla vad som hade hittat hem till mig då. Gorgeous earrings, i den perfekta formen och tjockleken och åh allt, perfect. Om ni vill ha likadana hittar ni dom här!

Dog day afternoon

Förresten... följ mig gärna på bloglovin HÄR!

Dagens lilla skörd



Då och då får jag små infall om att jag behöver något i klädesväg, och mitt senaste infall inträffade idag och det blev bandeaus. Dom här två hittar ni för endast 5 tiokronor på H&M. Next up av must-have-anfall är en svartvit truckerkeps. Kommer jag falla för mina cravings? Det märker ni...

T-shirten med stort T



Idag har jag fortfarande inte sovit, utan för att förhindra min tankar om sömn drog jag till stan och träffade min kära Josephine. På mig har jag converse, jeansshorts från någonstans, klocka från Triwa, världens snyggaste t-shirt från New York och solbrillor från Thailand. Ps ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar den där t-shirten, så fort jag har den på mig får jag komplimanger om den, senast på stan idag! Love love love it.

Alex Schulman



Jag antar att 99% av er som läser detta undrar vad i helvete jag gör uppe klockan 05:45 en måndagsmorgon. Egentligen så är det inte ovanligt för mig att vara uppe tills nu, men anledningen till att jag är uppe vid den här tiden just idag har ni på bilden, högst upp. Jag läste nämligen nyss ut Alex Schulmans bok Skynda att älska som handlar om hans tid med sin rätt så gamla far, the ups and downs. Jag måste bara säga att - damn. Vilken JÄVLA bok. Har gråtit sen typ sida 14 till slutet och det är som en smäll i ansiktet, ett uppvaknande, att aldrig någonsin ta sina föräldrar för givet, alltid lyssna på vad de har att säga, alltid vara med dom. Jag är ungefär en sekund från att väcka min mor (min pappa är ironiskt nog inte hemma haha) och tala om för henne hur mycket jag älskar henne, men det får vänta tills imorgon! Resten av böckerna är förresten ett resultat från en spontan/uttråkad-tripp till Marieberg i lördags med pappa, har hittills läst ut Gynnings bok (förvånansvärt bra, älskar ärligheten) och jag läste Shantaram när jag va i Thailand i november, det är den bästa bok jag läst men det tar vi i ett annat inlägg senare idag tycker jag!

Shopping mends the soul





Jag lovade ju som sagt er leftovers från min andra blogg att visa vad jag köpt (eftersom ni inte säger emot antar jag att this is what gets u on) och det här är alltså vad jag råkade beställa hem häromnatten. Beiga harems (köpte ett par svarta också men jag orkade bara inte leta upp dom i klädröran på mitt golv) och ett femtiokronorslinne. Jag gillar det, man kan ju fördriva en natt på sämre sätt liksom.


Cravings



Vad tycker ni?

Brand new, baby

Och såhär ser den ut, den nya skiten. Vad tycker ni? Finns det potential? Jag gillar den, det blir annorlunda, så får det bli!

RSS 2.0