Autfitt





Hoodie AmericanApparel, jeans unknown, converse & skinnis GT.

Det här med reklamer



Kan. Inte. Sluta. Skratta. Trodde inte det var möjligt att såhär mycket kunde gå fel under 30 sekunder

.....

HAHAHA

.....

Imma have to get back to y'all när jag har hämtat mig!

Special review





























Jag lovade er ett helt inlägg tillägnat M.I.A. och here it is!
Som ni ser av första bilden var väntan halvlång och allt inleddes med att hennes kvinnliga (!) dj kom ut och mixade lite den första kvarten av spelningen. Sen kom själva Maya ut och det var så fruktansvärt mäktigt, att en så pass liten tjej från typ Sri Lanka får stå på Wows största scen - sjukt jävla coolt helt enkelt. Hon körde massa bra låtar typ Galang, Story to be told (<3), Boyz, Bucky done gun och avslutade såklart med Paper planes, därav bilderna där hon är i publiken. Det var ganska kul förresten, jag dans-fotade som en idiot och mot slutet la jag ner kameran i väskan och bara njöt, och då försvann hon från scen och dök helt plötsligt upp 20 cm ifrån mig, såklart. Slet upp kameran för att få en bild på henne när hon tog tag i min hand men trycket var så sjukt så det gick inte att få fram den förrän hon flyttat lite på sig, och även då var trycket sjukt, så bilderna är lite halvsuddiga... Den här spelningen var förövrigt top3 alla spelningar jag någonsin varit på, och det var bara så löjligt coolt så det knappt går att förklara. Born free, Paper planes, Galang och Story to be told var utan tvekan bäst, och hennes spelning var nog bäst på festivalen. 5/5 räkor alla dagar, om ni får chansen att se henne, TAKE IT!!

Way Out West-review 1





Wu-Tang Clan

Vi inledde festivalen med att se dom superhypade american boys of the clan, och även om jag kanske inte är det största fanet så tyckte jag att dom var väldigt bra. Dom spelade de få låtarna jag lyssnat in mig på innan och dom va over all jävligt coola att se. Wu-Tang Clan wasn't nothing to fuck with helt enkelt! 4/5 räkor.





The National

Vi ölade på under tiden och sen var det dags för The National, ett band jag tyckte var så fruktansvärt mycket bättre live. Jag hade lyssnat på en hel del låtar innan och tyckt att de verkade lite halvdana, och när sångaren i bandet började sjunga och i slutet av varje låt mer eller mindre tappade behärskningen växte verkligen bandet i mina ögon, för att enligt mig är de som har mest bagage from the past de mest intressanta. När han sjöng märktes det hur mycket som förmodligen åt upp honom från insidan och det gjorde bandet hur bra som helst! Därför får de 4/5 räkor.





Miike Snow

Det här bandet var ett av de band jag sett fram emot mest eftersom de är så otroligt dansvänliga, och de gjorde mig inte besviken. Under hela spelningen mixade de till 50% och sjöng till 50% och det blev helt enkelt en sjukt bra spelning, precis alla som stod under "tältet" dansade och bara var glada. De spelade min favorit Black & Blue, och avslutade med tre olika versioner med Animal, vilket var den absoluta höjdpunkten såklart. All in all, 5/5 räkor!











LCD Soundsystem

Som ni ser så är det lite mer bilder från denna spelning och det är helt enkelt för att jag inte var så inlyssnad så jag roade mig med olika inställningar istället. När jag lyssnar på det här bandet i efterhand måste jag säga att de, precis som The National, var hundra gånger bättre live när de verkligen släppte loss. Kunde inte direkt sjunga med eller så, vilket gör det svårt att sätta betyg, men de får nog 3/5 räkor!

Jersey Shore

Åhhh, igår var så fruktansvärt kul, och allt det roliga ledde till att jag bara har hängt i min säng idag, med datorn (<3) i högsta hugg. Jersey Shore-maraton passade därför väldigt bra, för er som inte visste det så har jag nån förkärlek för halvtaskiga american shows som går på MTV, and might I just add, jag ÄLSKAR Snickers, The Situation & Pauly D, hahah, sjuka. Just nu håller jag på och gör en back up på alla mina bilder från extern hårddisk #1 till extern hårddisk #2, vilket tar sin tid vill jag lova. 160 GB bilder pratar vi om, ca 50 000 bilder som jag tagit under de senaste 4 snart 5 åren. Jag tänkte börja mixtra med ett väldigt försenat Wayoutwest-inlägg efter det, så hang tight til tonight så kanske jag kastar in det. Puss!

Man must dance



Min dator är tillbaks. Det är sant. Och jag tror att den har samma definition av rehab som Lindsay Lohan, dvs party harder, för den är precis lika cp som innan. Fantastic. Hursomhelst, jag va nyss och köpte strumpbyxor och vin (livsnödvändiga saker) och nu ska jag till darling K och föra med henne och andra pärlor, au revoir tills imorn!


Hot shit makin you bounce



FÖRLÅT för att min blogg endast är musik just nu, men imorgon hittar min dator hem och då blir det andra bullar! Klippet on the other hand kanske ni har sett i min blogg förut om ni är trogna läsare, männen i videon är nog Sveriges bästa män, hands down, och ikväll sjunger en utav dom för oss i Örebro. Promoe darling, vi ses ikväll! För er som inte visste har jag dyrkat mannen ifråga sen jag gick i femman, vågar nog till och med påstå att Ring Snuten (ja jag vet att det är truppen) var den första låten mini-BX laddade hem. Har sett honom/dom typ 4-5 gånger innan, men Mårten är Mårten så jag är säker på att jag inte blir besviken ikväll. Vi ses där!

Come back to me

I bring good news, min dator är nu återhämtad och 100% rehabad och är hemma på torsdag! Fantastic. Idag har jag haft matteprov, pratat i telefon fyra timmar, druckit fem liter te och ätit ett halvt kilo druvsocker och nu ska jag se 16 and Pregnant och sen typ springa. Det blir inte bättre än så idag, visst spenderar jag min sista sommarlovsdag bra?

På tal om bra...


Amish Lifestyle

Friends, enemies, lovers, jag är fortfarande datorlös. Inte helt datorlös, men utan MIN dator. Har legat som i koma i ett par dagar i min säng och haft maraton med typ alla serier som existerar och idag misstänker jag att jag tappade greppet helt när jag köpte skrivblock, mappar och pennor med Svampbob på inför skolstarten på tisdag.

Älskling, älskade HP Pavilion-någonting, come back to mama!!!!!!


Dance, dance, dance

Hej mina lovers, jag har bara dåliga nyheter till er. Min dator var det tydligen något allvarligt fel på, så den rehabas lite längre än tidigare trott, vilket leder till inga bilder... istället fördriver jag min sista sommarlovsvecka med att gå på sommarskola (IG i Matte B... what can I say, jag är en samhällsvetare!!!) och ikväll så går jag ut och dansar. Jo men så får det bli. Hang in there guys!

This thing for english boys

Jag tänker såhär att eftersom resten av veckan (eller iaf ett par dagar) kommer gå i musikens tecken, så smygstartar vi lite nu innan alla bilder och sådär. Jag är en såndär människa som aldrig orkar lyssna in mig helt på band innan festival utan istället upptäcker dom när jag väl är där för att sen lyssna sönder dom efter, och årets upptäckt blev nog mest Mumford & Sons. En gäng superbrittiska grabbar med en helt underbar perfekt engelsk dialekt som bara charmade sönder mig när dom sjöng för mig i lördags. Här har ni mina absoluta favoritlåtar med dom:








Yaaa yaa heeeeeeeeeeey



Festivalens bästa spelning var helt utan tvekan M.I.A, tänkte ägna ett helt inlägg åt henne eftersom det är henne jag har mest bilder på... MEN det får bli imorgon för då kommer min dator tillbaka från rehab! Tills dess får nu njuta av videon, jag stod precis där personen som filmar står, it was marvelous, och nu ska jag möta två sjukt bra killar och dra till stan.

Way Out Bäst

Oh my lovers, jag är hemma! Lite fattigare i utbyte mot typ en miljard upplevelse rikare. Jag älskar Göteborg med dess invånare och åh, det var fabulous. Tänkte hämta mig lite nu sen kastar jag in ett sjukt jävla reviewinlägg med bilder på allt jag såg och sådär. Hörs snart!

Wu-tang clan aint nothin to fuck with!!

Hey yall, ville bara säga att jag precis såg wu-tang live och det var sjukt, bilder får ni på söndag!

Way out West

Nu drar vi! Vi hörs på söndag med en jävla atombomb av bilder!

Skor











Det ni ser på de fyra översta bilderna är något man inte alltför ofta ser på min blogg men något jag snöar in på mer och mer - skor. Klart jag inte kunde motstå Acnes Pistols-"kopiorna" för 350 kr! Sen tänkte jag att fan, boots kan man ju aldrig få nog av, they'll come in handy. Annars köpte jag inget i klädesväg, utan mest strumpbyxor, den hypade leosjalen från HM, och sprit. Så nu vet ni. Ps, mitt golv är inte sådär dammigt/smutsigt no more, hela mitt rum är nu fem timmar senare kliniskt jävla rent. Nu återgår jag till packningen, Götlabooorg mañana bitches!!

Wonderful life

Godmorgon bloggen! Jag är vid liv, om än fortfarande lite sjuk, men vad gör det? För imorgon vid ungefär den här tiden sitter jag och min kära Linnea på ett tåg till Göteborg, för typ sex dagars häng i staden. Det är också av den anledningen jag är uppe nu (!) vilket är förbannat tidigt för mig, för nu ska jag dra och köpa massa saker som behövs inför veckan osv. Vi hörs sen, har en känsla av att jag kanske kommer hem med något i klädesväg, och ni har ju inte ens fått se det som köptes i Gbg första gången....

Låt mig föda dina barn!!



Jag är fortfarande dödligt sjuk och har därför spenderat min dag till 90% i min säng, tittandes på MTV med dess fabulous såpor, och när jag låg där i komaliknande tillstånd och på vägen till liggsår så uppenbarade sig videon ovan för mig i form av typ reklam. Sångaren, Theo Hutchcraft.... behöver man ens ord?! I'd hit that so bad. Annars är låten helt okej också.

Det här är alltså vad jag gjort. Vaknat till typ var femtonde minut och dreglat för att sen sjunka tillbaks till koman. Och folk klagar på att alla bloggare är så glamorösa. Nu ska jag dricka min sjunde kopp te och sen sova, vi hörs imorgon!

Party and bullshit and party and bullshit





Inte för att man ser så bra men... kastar kanske in en bättre bild imorgon. Här har ni iallafall hur jag såg ut ikväll när jag släpade mig ut och hängde lite på krogen. Dock är jag sjuk så jag orkade inte hålla igång så länge, så nu sitter jag här, shottade nyss hostmedicin och tänkte nu fortsätta se på typ världens bästa film som går på fyran, nämligen My best friends wedding. Ps jag ser lika retarded ut i verkligheten som på bilderna. True story.

Västligt















Vissa av dessa bilder är väl ganska halvtaskiga men det är jag med så vafan! Skärpet ni ser är nytt och jag älskar det, såklart, hunden heter Bosse, min moster är konstnär därav målarfärgerna, Kärleksstigen måste väl vara typ världens finaste adress? Kastar ni in ett par färgglada båtar, en schysst solnedgång, lite strand/klippor så har ni min Göteborgsvistelse in a nutshell.

West Coast Style





Såhär gled jag runt någon dag därborta. I en body som jag hitta på GT's rea i Gbg, my darling harems från H&M, klocka från Triwa och självklart converse.

ÖREBRONX

Ladies, jag är tillbaks! 4 dagar i Göteborg var givetvis grymt, och det är knappt så jag kan vänta tills på tisdag när jag drar dit igen med min bästa vän för den absolut bästa veckan ever med Göteborgskalaset och Way out West. Hursomhelst, jag kom hem för ett par timmar sen, jag va nyss ute och sprang och nu tänkte jag ta och se en film och sen sova. jag återkommer imorn med en hel hög havsbilder, någon jävla outfit och självklart.... shoppingbilder. Och kanske en historia eller två. God natt!

RSS 2.0